Ir para o conteúdo
Mostrar cesto Esconder cesto
Voltar a Blog
Tela cheia

Havalı Hasta Yatağı Fiyatları Nasıldır?

15 de Novembro de 2020, 10:41 , por Umit Uz - 0sem comentários ainda | Ninguém está seguindo este artigo ainda.
Visualizado 205 vezes

Hasta yataklarının modellerine göre değişiklik gösterildiği gibi bununla birlikte fiyatta değişiklik görülmektedir. Fiyatın tam belirlenebilmesi için hastanın ne kadar sürede hasta yatağını kullanacağı ya da hangi model istediği bilmesi gerekir. Örneğin, borulu havalı hasta yatağı ile baklava dilimi havalı hasta yatağı aynı ücreti karşılamamaktadır. Bu yüzden de hasta ve hasta yakınları fiziksel özellikler başta olmak üzere her şey göz önünde bulundurarak tercihte bulunmalıdır. Firmamız bu konuda fikirler sunabilmek için tercihlerinize yön verebilmekte uzman kadrosuyla hizmet veriyor. Hasta yatağı kiralama hizmeti alabilirsiniz.

Sağlık Açısından Havalı Hasta Yatağı Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Bilindiği üzere havalı hasta yatağı kullanımı genel olarak uzun süre yatakta yatması gereken hastalar için tercih edilmektedir. Bu yüzden de örneğin bir yarası olan hastanın yatarken yaralarının korunması ve daha az acı çekmesi için en doğru tercih olarak karşımıza havalı hasta yatağı çıkar. Özellikle hasta yakınlarının bu konuda oldukça dikkat etmesi gerekir. Firmamız ile iletişime geçmesi durumunda uzman ve profesyonel kadromuz hasta yakınlarının en doğru noktaya yönlendireceklerdir.

Havalı Hasta Yataklarının Kullanım Şekli Nasıldır ?

Hasta yatağının bazı hastalıklara göre kullanım şekli daha kısa süreliğine olması ile birlikte bazıları daha uzun vadelere yayılmaktadır. Örneğin bir hastanın Kazan sonrasında kırıklarının olması sebebiyle bir yatakta yatarak dinlenmesi gerekmektedir. Ve bunun için hasta yatakları en doğru tercih olacaktır. Firmamız bu konuda oldukça güzel bir şekilde hizmet vermektedir. İşte bu tarz durumlarda hasta ve hasta yakınları kendine en uygun olan hasta yatağı çeşidini alıp kurulumunu kendi şekillerine göre ayarlayabilmektedirler. Kısa süreli olan hasta yatağının kullanacak olan hastaların kiralama işlemi yapması en doğru tercih olacaktır. Hasta sağlığına kavuştuktan sonra yatak yere verilecek ve sadece kullandığı süre boyunca olan ücreti ödenecektir. Firmamız tarafından kiraya vermeden önce yataklar en güzel şekilde temizlenmektedir ve hijyen kurallarına uyularak sağlıklı bir kullanım elde edilmeyi sağlar. Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın bu konuda işlerini feraha tutmaları onlar için en güzeli olacaktır.


0sem comentários ainda

    Enviar um comentário

    Os campos são obrigatórios.

    Se você é um usuário registrado, pode se identificar e ser reconhecido automaticamente.

    Cancelar

    Umit Uz

    0 amigos

    Nenhum(a)